Čovek od čelika

Man of Steel

Sci fi

USA , 2013

Režija:Zack Snyder
Scenario: David S. Goyer
Gluma:Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe
Sadržaj: U Panteonu superheroja, Supermen je najpoznatiji i najpoštovaniji lik svih vremena. Klark Kent/Kal-El (Henri Kavil) je mladi novinar dvadesetih godina koji se oseca otuenim zbog moci koje prevazilaze maštu. Transportovan na Zemlju pre mnogo godina sa Kriptona, napredne planete, Klark se bori sa velikim pitanjem 'Zašto sam ovde?' Vaspitavan u sistemu vrednosti svojih novih roditelja Marte (Lejn) i Džonatana Kenta (Kostner), Klark ubrzo otkriva da posedovanje nadljudskih moci podrazumeva i donošenje veoma teških odluka. Kada je svetu stabilnost najpotrebnija, on biva napadnut. Hoce li njegove sposobnosti biti upotrebljene kako bi se održao mir ili ce poslužiti da se zavadi i vlada? Klark mora da postane heroj poznat kao Supermen, ne samo da bi bio poslednji svetionik nade za svet, vec i da bi zaštitio one koje voli.
item rate
vote data

Slični filmoviKomentari
Ocekivao sam bolje. Na pocetku mnogo sporo a posle previse akcije i unistavanja. Originalni supermen je bio bolji. Imao je smeka i sarma za razliku od ovog
(Saki, 16.07.2013 13:58)
Mogu reci da sam prijatno iznenadjena. Nisam ocekivala previse pogotovo zbog prethodnih filmova o supermenu koji izgledaju mnogo neozbiljno ali ova verzija supermena mi se svidja :)
(Milica M, 25.06.2013 13:51)
Poslednje ocenjeni